ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Μήνυμα της Προέδρου του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΕΕΑ

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας πραγματοποιήθηκε 8-10 Δεκεμβρίου 2016, με απόλυτη επιτυχία!

Η διαπίστωση αυτή απηχεί την γνώμη των συμμετεχόντων και τα καλά τους σχόλια στην πορεία του Συνεδρίου. Στοιχεία πετυχημένης διοργάνωσης ήταν το σφικτό, σύγχρονου περιεχομένου επιστημονικό πρόγραμμα, που έθιξε σε μεγάλο εύρος κλασσικά θέματα της καθημερινής ανοσολογικής πρακτικής, τα οποία στην εξέλιξη του χρόνου εμπλουτίζονται, καθώς και αναδυόμενα θέματα που προκύπτουν από την άσκηση της κλινικής και εργαστηριακής ανοσολογίας στην πορεία του χρόνου. Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας υπήρξε η συνεπής συμμετοχή ομιλητών και προέδρων, η ακούραστη ενεργός παρουσία όλου του ΔΣ που αποτελούσε την οργανωτική επιτροπή, ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων συναδέλφων, ο παλμός που προσέδιδε η ενεργός παρουσία ικανού αριθμού φοιτητών της ιατρικής, το άγρυπνο βλέμμα της γραμματέως μας κ. Φ. Αγγελοπούλου, η άοκνη προσπάθεια του γραφείου διοργάνωσης να πάνε όλα καλά και από τη δική τους πλευρά.

Το Συνέδριό μας έκλεισε πανηγυρικά, με βραβεύσεις των καλύτερων αναρτημένων και προφορικών εργασιών και τιμητικές διακρίσεις σημαντικών ανοσολόγων που έγραψαν ιστορία στην ΕΕΑ (κ. Z. Πολυμενίδης, κ. Χρ. Παπαστεριάδη) ή ανοσολόγων που συμπαρίστανται χρόνια τώρα στην Εταιρεία μας από το εξωτερικό όπου δραστηριοποιούνται, συμβουλεύοντας και παρέχοντας γενναιόδωρα τεχνογνωσία (κ. Ι. Θεοδώρου).

Η Ελληνική Εταιρεία Ανοσολογίας, με τους ανθρώπους της, προχωράει κοιτώντας πάντα μπροστά, χωρίς να ξεχνά τους εκλεκτούς επιστήμονες, που την οδήγησαν με συνέπεια και αφοσίωση, περισσότερο από τρεις δεκαετίες τώρα, μέσα στα απαιτητικά μονοπάτια του επιστημονικού πεδίου που υπηρετεί.

 

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Παναγιώτα Μπούρα Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογίας – Κλινικής Ανοσολογίας

 

* Φωτογραφίες του Συνεδρίου

 
9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΑΣ

9o synedrio anosologias

Το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας πραγματοποιήθηκε 12-14 Δεκεμβρίου 2013 στο κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιστημονικά, το Συνέδριο χαρακτηρίσθηκε από το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των διαλέξεων και των εισηγήσεων στα στρογγυλά τραπέζια. Ιδιαίτερα επιτυχημένα ήταν το Κλινικό Φροντιστήριο με θέμα «Αναζήτηση και αξιολόγηση αυτοαντισωμάτων στην καθημερινή πράξη», η συνεδρία «Ερευνητικό Βήμα» όπου νέοι επιστήμονες παρουσίασαν την ερευνητική τους δουλειά, καθώς και οι δύο Συνεδρίες των προφορικών ανακοινώσεων, όπου επίσης νέοι επιστήμονες έκαναν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις (τόσο βασικής όσο και κλινικοεργαστηριακής έρευνας).

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία νέων επιστημόνων, οι οποίοι, αποτέλεσαν το μεγαλύτερο μέρος των εγγραφέντων στο Συνέδριο. Η συμμετοχή τους είναι ενθαρρυντική για το μέλλον της Εταιρείας και η ικανοποίηση της Οργανωτικής Επιτροπής από αυτή, αναμφίβολα υπερκάλυψε τις οργανωτικές δυσχέρειες που είχε να αντιμετωπίσει από την απεργία των υπαλλήλων του Πανεπιστημίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο Επιστημονικό Πρόγραμμα του Συνεδρίου, τους χορηγούς που το υποστήριξαν οικονομικά και το Livemedia για τη ζωντανή μετάδοση.

Η ανάλυση των ερωτηματολογίων αξιολόγησης φαίνεται στο επόμενο γράφημα. 
8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας 2010 - ΕΚΛΟΓΕΣ
Περισσότερα...
 
8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας, Δεκέμβριος 2010: ομιλίες/παρουσιάσεις

Δείτε τα σχετικά video ΕΔΩ

 
7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας, 2007

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ανοσολογίας, 2007, Θεσσαλονίκη

12-15 Δεκεμβρίου 2007
Ξενοδοχείο Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL
Buy Aurogra